Aannemersbedrijf P. van Strien Raamsdonk

Diensten

Niewbouw

Aanemersbedrijf P. van Strien realiseert voor u een nieuwe aanbouw tot een compleet woonhuis maar ook voor een garage of schuur kunt u bij ons terecht.

Verbouw

Wilt u een bestaande woning verbouwen? Dan is aannemersbedrijf P. van Strien uw partner. Wij denken met u mee over een nieuwe badkamer, keuken of een complete nieuwe indeling van uw woning.

Onderhoud

Voor al uw voorkomende onderhoudswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Zoals kozijnen, metselwerk, timmerwerk en daken.

Renovatie

verschillend timmerwerk zoals kozijnen, boeiboorden, goten etc. Voor het renoveren van verschillend timmerwerk zoals kozijnen, boeiboorden, goten enz. zijn wij uw partner.

Timmerwerk

Aannemersbedrijf P. van Strien voor al uw voorkomende timmerwerk. Wij leveren een goede prijs kwaliteits verhouding op het gebied van nieuwe kozijnen, voordeuren, boeiboorden, binnendeuren noem maar op. Wij kunnen het voor u maken tegen een zeer scherpe prijs.Vakmanschap
Ruime ervaring opgedaan in klein burger- en utiliteitswerk, zoals interne verbouwingen, uitbreidingen, onderhoud en renovatie.


Nieuwbouw
Een nieuwe aanbouw of compleet woonhuis? garage of schuur? U kunt bij ons terecht. Wij hebben volop ervaring in nieuwbouw.


Machinale houtbewerking werkplaats
Wij kunnen naar uw wens maatwerk verrichten. Uitsluitend van gerenommeerde leveranciers en kwalitatief hoogstaande producten.


© 1998-2016 Aannemersbedrijf P. van Strien. All rights reserved.